lördag 20 december 2008

Spännandespännande

Innan Hugo dog ställde han sig i kö hos Knytt, han var nämligen inte alls säker på att jag skulle kunna axla ansvaret och se till att hans lillebror Winchester blev räddad ur klorna på das bitches. (Både Avril och Nella är nämligen ute efter honom, själv är han kär i en pinne).
Hur som helst, i kö ställde han sig. Han ville inte ha en grå för gråa fåglar är elaka. Och han ville inte ha en blå för det var bara han som fick vara blå sa han. Han tilldelades plats 28 i kön, men igår pratade jag med Frida, som har Winchester kullsyster Stewie, och hon kunde inte ha någon fågel än så hon undrade om jag ville att vi skulle byta plats. Så nuu har Hugo plötsligt plats 2 i kön! Magi! Nu väntar vi bara på rätt bebis samt ett tillfälle att åka och hämta den på.

4 kommentarer:

 1. Åh så spännande det skall bli att se vad du får hem för en liten figur så småningom :)

  SvaraRadera
 2. OJ! Ni går i väntans tider! Vad spännande! Själv färgar jag håret för första gången. Jag är ju ett riktigt ljushuvud och undrar förstås vad det ska bli av detta. ;)
  Bara jag inte skrämmer fåglarna imorgon...

  SvaraRadera
 3. Vad spännande med en ny liten fågel! Hoppas det blir som Hugo ville då :)

  SvaraRadera
 4. Väntar på ett tillfälle när din STORASYSTER kan åka och hämta den menar du?!Jag vill minnas att det är så det brukar gå till när dina fåglar ska hämtas... ; )
  /Storasyster

  SvaraRadera