söndag 21 december 2008

Önskelista

Snart är det jul och fåglarna finputsar sina önskelistor för fullt. För utom en resa till Australien önskar de sig mest små saker, en utevoljär, enkelbiljetter till Göteborg, en återupplivningsmaskin för Hugo (okej det är mest jag som vill ha en sån), att jag ska bryta upp golvet och börja odla hirs. Sen skulle Avril vilja ha en ny riskrans. Det var så dålig kvalité på de tidigare. Föll ihop när man tittade på dem.2 kommentarer:

  1. Inte klokt! Bara föll ihop så där? Ingen kvalitet på saker nu för tiden!Du borde helt enkelt lämna tillbaks den och få en ny. Undrar vad tanterna i hobbyaffären skulle säga? Vad förvånade de skulle bli! Om du inte nämnde ordet "undulat" förstås...

    SvaraRadera
  2. haha. underbart, så dina har skrivit önskelista? de har inte mina... de hade inte förstått att de fanns en möjlighet att önska sig något. stackarna.

    men de fick en överraskning igår! julklappen kom tidigt. den var lite svår att gömma tills julafton. mer kommer på bloggen och forumet under dagen. :) jag är mäkta stolt!!

    SvaraRadera