lördag 13 december 2008

Luciabarn

Idag (ungefär) fyller Petronella år! Jag har tyvärr (för mig) inte en miljon bebisbilder jag kan bomba er med som jag brukar när någon fyller år.
Istället tänkte jag ge er en rejäl uppsats om hennes liv:

Petronella köptes från en djuraffär i Hisingen, Göteborg någon gång i början av 2007 och döptes till Pippi. Hon var då runt 8 veckor gammal. Till en början bodde hon själv med tjejen som hade köpt henne, men det bar sig så att hennes dåvarande matte köpte en kompis åt henne. Av Knytt. Denna bebis är Winchesters lillebror och klon vars namn var Hugo. (Allt var verkligen som gjort för att hon tillslut skulle hamna här förr eller senare).

Efter ett tag blev tjejen allergisk och 10.12 2007 kom Hugo och Pippi (som hon då hette) till Knytt. Hugo omplacerades till en tjej i Göteborg som bla har Avrils lillasyster Nea. Efter ett tag fick Petronella och Tinnitus en ljuvlig kull med bebisar. Någon månad senare skulle min syster hämta hem Hugo, Winchester och Avril från Knytt - de hade varit där och firat sommarlov. Otroligt nog kuppade Knytt och Systern ihop sig och köpte en fågel så Hugo skulle slippa vara olyckligt ensam, att ha tre fåglar funger ytterst sällan i längden eftersom en blir utanför. Denna fågel var givetvis Petronella och den 31.7 flyttade hon in hos oss. Gläädje.

Och idag fyller hon 2 år! Så stort!


Lillebror H slet upp en rejäl torva blåbärsris och bjöd födelsedagsbarnet. "Här Petronella, en blombukett!"Födelsedagsbarnet åt FödelsedagshirsSamma lillebror köpte denna halmbock i födelsedagspresent åt henne.


Och av oss fick hon en rolig lila portalleksak.
Utmärkt födelsedag enligt mig. Jag tänker inte ens fråga Petronella fall hon skulle råka svara något annat.

4 kommentarer:

 1. Grattis Petronella :D Hoppas du var/är nöjd med födelsedagsfirandet :D

  SvaraRadera
 2. GRATTIS PETRONELLA! Wow! Få en hel bock så där! Ska den få stå orörd eller ska den förstöras som Gävlebocken tro?

  SvaraRadera
 3. Grattis Petronella! =D
  Ha en bra dag =)

  SvaraRadera