söndag 28 december 2008

Meeer saker

Om ni inte tröttnat på vårt prylbögeri redan lär ni göra det nu. Idag har fåglarna (och jag) fått jättefina julklappar från syster H/den goda fén.
.
.
Petronella fick denna skojiga bitleksak med tuggkransar, träpärlor och bitglasspinnar. Samt en liten pingla fall hon känner sig musikalisk.

Winchester (som är mentalt 8 veckor gammal) fick denna babyfågelleksak med prassel, pingel, rassel och knutar. Lite som i barnsången man sjöng när man var liten. "Små cyklar som far omkring, lite rassel och lite pling. Rasselrasselrassel och pling!"
Avril den ständiga terroristen fick denna genialiska skapelse. Det är en tapetrulle för fåglar. Det finns en skarv som låtsas vara en tapet och meningen är att man ska förstöra den istället för huset. När pappret är uppätet skruvar man loss rullen och sätter dit en ny. Perfekt!Sen fick de allihopa en repgunga. Det finns 4 kanter och 2 sidor. Så har vi tur kan alla få plats i den samtidigt utan att någon börjar gråta.

5 kommentarer:

 1. En sån som är på sista bilden har mina nymfar oxå. Fast de brukar låta undulaterna ha den oxå. Snygga leksaker. Hoppas att de blev glada för dem.

  SvaraRadera
 2. Den sista, repbollen, har mina också. Har man otur kan en sätta sig uppepå den och bli biten i stjärten av en som sitter i bollen... Ialla fall om man har en Molly hemma. ;)
  Vart har hon hittat de andra roliga sakerna?? Vi vill ha!

  SvaraRadera
 3. Christine: Så vänligt av dem ;)

  Lilo: Jaa jag minns bilden med Molly fastgnagad i Mangos stjärtfjädrar. Ett minnesvärt ögonblick det där.

  Leksakerna är tydligen köpta i någon skojig affär i vänersborg. Jag vill dit!

  SvaraRadera
 4. Superskojiga leksaker :D Önskar jag fick tag på sådana till mina grabbar - men de leker ändå bara med knutbollen i o för sig ;)

  Jag ska placera om leksakerna o se om det blir bättre.

  SvaraRadera
 5. fina leksaker ! kom och tänka på en sak, dina fåglar har dom nån bur eller har dom som eget rum ? /Lisa

  SvaraRadera