måndag 29 december 2008

Fladdermuspapegoja


...finns det en väldigt spännande art som heter. De är mindre än undulater och äter mest nektar och frukter (vilket leder till ett mycket löst bajs). När de sover hänger de upp som ner. Och för att de inte ska bajsa på sig själva så skjuter de iväg sitt bajs med kraft. Vilket jag finner oerhört roligt.
.
Nåja det var inte vad jag skulle säga. Utan jag skulle säga att den nya gungan är mycket populär. De andra fina presenterna har de inte hunnit titta så mycket på än. Winchester kikade lyckligt på sin babyleksak ända tills han trillade av pinnen av ren förtjusning.

3 kommentarer:

  1. Aha! Det är därför det är bajs både högt och lågt! Upp och ner hänger gärna Mango också, Molly bara av misstag för att det råkar bli så när hon "klumpar" sig...

    SvaraRadera
  2. Jaha! Där kom förklaringen till varför våra småfisar(så kallar jag undulaterna ibland) lyckas bajsa på väggarna! Skämt åsido, men jag har verkligen förundrat mig över att det finns undulatbajs på väggarna här hemma. Jag menar det måste krävas en viss hastighet och ett bra pricksinne för att det ska hamna där och dessutom stanna tillräckligt länge för att torka in. Har du också hittat mystiskt undulatbajs på väggarna?

    SvaraRadera
  3. Veronika: Javisst! Det finns bajs överallt ;)

    SvaraRadera