måndag 15 juni 2009

Färgglad

Avril gör sitt för att liva upp stämningen lite extra. Att rulla i maten framstod som en bra idé tyckte hon allt och borrade ner huvudet djupare bland grönsakerna och bären.

7 kommentarer:

 1. Tänk om jag kunde skriva som du. Kort och enkelt och bara det nödvändigaste. Och ändå småfnittrar jag för att det är så knaskul skrivet.

  Nä. Jag måste tvunget använda jättemånga ord. Alldeles i onödan. Och jättemånga gånger, använder jag dem. Återanvänder. Recyclar. Sa jag att jag sätter punkter överallt också? Och så blir det hyperkomplicerat att läsa. Inte ens jag begriper efteråt vad jag menade, när jag läser igenom inlägget igen. Vilket i och för sig är lite kul nu när jag tänker efter.

  SvaraRadera
 2. Med tanke på hur fabulöst bra du är på att uppdatera ofta (och att faktiskt uppdatera med BRA inlägg) så tycker jag inte du ska vara ens lite missnöjd ;) Men tack så väldigt!

  SvaraRadera
 3. hihi<3 söt undulat!

  gillar verkligen den här bloggen, den är verkligen kul att läsa :) och undulaterna är super söta!
  Blir så sugen att skaffa undulat igen :3

  SvaraRadera
 4. Javisst är hon söt! Jag föredrar henne ren dock ;) Men det är hon nästan aldrig, bara mer eller mindre grisig, oftast mer. Kul att du gillar bloggen och att du funderar på att skaffa undulater. Jag rekommenderar helt partiskt www.undulatportalen.se , där finns en hel del artiklar framtida och nutida undulatägare kan ha nytta av. Välkommen in! (Dessutom finns ett forum där man kan diskutera med andra fågelintresserade)

  SvaraRadera
 5. Har en liten Sune hemma som nyligen har ätit jordgubbar med liknande resultat. Han är gul till färgen så det syns verkligen. Kompisen Lennart har inte vågat än, han är lite mer försiktig av sig, upphittad i skogen som han är så vet han väl inte riktigt vad man kan lita på här i världen ;-)

  SvaraRadera
 6. Hej! jag har inte vågat ge mina fåglar bär,vet inte riktigt vad de äter.
  Härlig bild i allafall // Anna-Carin

  SvaraRadera
 7. Anonym: Åh jordgubbar! Så gott det låter, mina har aldrig riktigt fått smaka för jag är så snål på jordgubbarna när jag väl får tag i dem. Roligt att dina både får jordgubbar och faktiskt äter dem.

  AnnaCarin: tack! Det är bara att testa på, blanda ner med frön så äter de allt i princip. Lingon, blåbär, jordgubbar, hallon, vinbär, rönnbär, krusbär och liknande kan man tex ge.

  SvaraRadera