torsdag 20 augusti 2009

#ffff65

Idag sprang jag på fåglarnas gudmor Å, hon stirrade på mig med panik i blicken och sade med darrande stämma "Det STÅÅÅR inget om Isabella jag har letat igenom hela bloggen och var är hon va va hon har väl inte flyttat *brottar ner mig och tuggar fradga*"
Såå för att undvika att problemet upprepas kommer här en uppdatering:
Plockningen har nog inte blivit bättre, men hon har blivit gladare och lärt sig allt möjligt. Bland annat att vinka, snurra och att vänta. Det sista är bäst av allt eftersom jag nu slipper bli jagad genom huset av en orolig nakenfis.

Orsaken till att det ser ut som jag mörkar med hennes existens är nog det att jag inte har någon illustrerad liten bild av henne, varken på bloggen eller på några forum. Detta är inte för att hon inte förtjänar att vara med utan för att jag inte skulle kränka henne genom att använda den fruktansvärt misslyckade bilden jag ritade av henne. Datorn tyckte att kycklinggul var en jättefin färg, det slutade med att hela bilden såg ut som en potatis med mjöldagg. Och så ser ju inte fågeln i fråga ut. Därför får existensbevisen vänta tills jag har något om är värdigt henne.

2 kommentarer:

  1. Hon är verkligen jättefin! Påminner lite om min Axel... han har också haft det lite tufft (eller snarare inte förstått att var fågel - vilket vi fortfarande jobbar en del med). Hoppas hon blir mer självständig och slutar plocka sig!

    Hälsningar Millan!

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att det går bra både din och min pippi, fint att du har Axel nu så han får det bra.

    SvaraRadera