onsdag 22 juli 2009

So long

Jahapp, då åker vi igen då. Jag hade tänkt stanna hemma ett par dagar men jag orkar inte sitta hemma och göra ingenting när det är såhär fint väder. Så i morgon bitti bär det av igen, Isabella och jag åker till stugan. Det har visat sig näst intill omöjligt att skaffa ett fungerande bredband dit ut såvida man inte vill ruinera sig alldeles, därför kommer bloggen tyvärr sova tills jag kommer tillbaka. När det blir vet jag faktiskt inte. Men jag hoppas att ni har så kul under tiden, det ska vi ha. Och att ni plockar in mycket gott åt era fåglar!
(jisses vad är det med mig, såna här smöriga inlägg är inte min tekopp, håHÅÅ jaja)
Fågelbloggar ni kan roa er med under tiden jag är borta är i alla fall:
Knytt
KoolaViola
Bente
Lilo

4 kommentarer:

 1. HÅÅhåjaja....ha det så jättemysigttrevligtsköntunderbart du bara kan! Kommer saaakna dig!
  Och vem tror du kommer få alla smultron som ligger i frysen vid ett senare tillfälle?
  Hälsa fjädergänget!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin avskedshälsning *tår*
  (jag hoppas att det inte är hönsen som får alla smultron!)
  Jag ska hälsa alla krulltottar och släta

  SvaraRadera
 3. Men hallå. Du har ju ett ansvar, faktiskt. Att uppdatera. Vad ska Bente och jag och alla vi andra göra nu då, tills du kommer tillbaka? Virka nåt, eller? Lägga ett pussel bakochfram? Sy en luftballong? Jag bara undrar. Sånt borde du inflika i såna här konstiga inlägg.
  *rullar med ögonen och tuggar på en nagel*

  SvaraRadera
 4. Hur kunde jag glömma att tänka på det?! Fast Bente sysselsätter sig redan det har jag nog sett! Hon verkar hästhovar och skaffar sig biffiga muskler, jojjomen. Och duu... kanske kunde låta dina naglar växa ut en bit, det vore spännande va?? Eller så kan du testa det där med luftballongen, jag vill se bildbevis före och efter den störtat!

  SvaraRadera