lördag 18 juli 2009

eheheheNymf

Foto: Doux

Jag känner mig inte helt nöjd med att ha frångått mina benhårda fågelprinciper (jag vill ha mina 4 perfekta fåglar och inte skaffa mig massor jag inte har tid med) men jag har blivit fodervärd åt en jättegullig nymf. Hon heter Isabella och har varit lite ledsen ett tag, hon har flyttat tre gånger på fyra år och när hon äntligen fick flytta till det perfekta hemmet hos Knytt så kunde hon inte riktigt minnas hur man gjorde för att vara fågel längre. Istället för att lära sig illa kvickt blev hon bara ledsnare och ledsnare över att inte få bli gullad med en evighet per dag, då Knytt inte kunde hantera henne så mycket som hon var van vid tänkte vi testa och se om hon skulle bli gladare av att få bo med mina grisar. Än så länge är det bara ett fodervärdsavtal, hon är alltså inte min fågel men hon ska bo hos mig tills vidare. Om hon, jag och framförallt undulaterna trivs med situationen då får vi se vad vi gör utgående från det. Om undulaterna inte gillar henne eller om hon inte gillar mig då får hon komma tillbaka till VildaParadis, för det är alltid bäst hos Knytt oavsett vad. Men alla fåglar fungerar inte som de ska tyvärr, och då får man komma på andra sätt att lösa det. Det här är ett sådan sätt. Jag varvar nervositet med glädjerus. Knytt har skickat med mig 5 böcker och 100 goda råd. Sen kom hon ihåg att vi pratar med varandra varje dag så att hon inte behövde säga allt nu. IHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Fintfintfint.

5 kommentarer:

 1. Hon kommer att få det så bra hos dig... hoppas nu bara att hon blir accepterad... hrrrm... av dina små grisar. ;) Hon kommer med all säkerhet trvias, det tror jag allt. <3 Dockan hon är såå go och söt! *puss på Isabella*.

  SvaraRadera
 2. Lycka till!
  Hoppas verkligen det kan fungera.

  SvaraRadera
 3. Vilken söt tjej! Klart hon trivs hos dig. Det är nog som med Mango. Han är himla beroende av oss människor och hänger i gallret och kräver uppmärksamhet bara man hostar till lite. ;) Fast han är ju kär i Molly också förstås!

  SvaraRadera
 4. Åh så roligt med en nymf, hoppas hon kommer trivas. Har själv planer på att skaffa en nymf när vi hittat en ny lägenhet och kommit ordning där.

  SvaraRadera
 5. Lilo: jo sötheten är det inget fel på, förståndet däremot ;)

  Hannah: Ja det är roligt! Nytt men roligt

  SvaraRadera