måndag 9 februari 2009

Åhneeej


Jag måste snart sätta nya etiketter på alla inlägg. Alla inlägg. Jag spontandör lite. Det är så fruktansvärt rörigt och jag har glömt nya sökord och andra har kommit till halvvägs och vissa är så svårtolkade att inte ens jag förstår dem. Fast okej jag medger att jag nästan ser fram emot det lite. Eller tja. Hm. Jag ser fram emot när det är klart.
Har ni förresten sett vår omröstning?? Den är i vänsterkanten, erkänn att ni vill svara. Jag lovar att inte bli förolämpad av eventuella klickningar på alternativ 4. Dessutom ser jag ju inte vem som röstat vad, så fåglarna kan ändå inte hämnas fast de gärna skulle vilja.

5 kommentarer:

 1. Jag har vääldigt få etiketter, och det hade räckt om nu inte sökfunktionen var lite hopplös. Eller också är jag hopplös på att söka. Hmm...

  Någon gång i framtiden kanske, kanske, jag ska se över det där. Kanske. I dag skrev jag mitt 338:e inlägg, så det är ju några att gå igenom. Giv mig tålamod.
  Men hur är det ordspråket är nu igen... "Gör inte idag, det du kan göra i morgon".
  Japp, låter bra.
  I morgon ska jag fixa etiketterna.

  SvaraRadera
 2. Ja sökfunktionen fungerar ju knappt alls! Men det går ju alldeles utmärkt med få etiketter när man mest skriver lååånga texter som du gör. Själv försöker jag beskriva alla bilderna så jag ska hitta dem nästa gång jag behöver dem. vilket är en smula avancerat. Nu är jag ju inte fullt så aktiv som du så jag har bara ett par inlägg fler än dig på den här bloggen trots att jag bloggat i över ett år. Skulle jag inte ha skjutit upp det så länge hade jag inte haft så många att göra nu *vissla*

  SvaraRadera
 3. Kan man ta bort en etikett undrar jag? Eller måste man gå igenom alla inlägg då och radera den? suck... det orkar man ju inte.
  Jag har röstat! =)
  Och jag har lagt in några mycket fina bilder i Undulatforumet på Mini-Hugo och Mini-Winchester. ;)

  SvaraRadera
 4. guud va liten fågeln var på bilden till vänster :)

  SvaraRadera
 5. Lilo: Jag tycker att det borde gå att radera en och en, men trots en del spanande har jag inte sett någon sådan funktion! Det vore fruktansvärt opraktiskt om man faktiskt måste fixa det manuellt.

  Lina: jaa pytteliten. Men de växer snabbt ;)

  SvaraRadera