torsdag 1 januari 2009

LaddarI morgon åker jag iväg till stockholm för att närvara på Husdjursmässan i Kista. Det ska bli SÅ spännande. Bara jag inte missar båten den här gången... Hmhm. Fåglarna ska hur som helst fågelvaktas, det tycker de är jättekul för då får de alltid jättemycket frön så de blir feta.
.
Förutom feta fåglar kan ni förbereda er på att det eventuellt blir dåligt med uppdateringarna under helgen då jag inte vet hurvida jag kommer ha tid för annat än att jobba och sova. Men förhoppningsvis blir det både bloggande och fotograferande.
.
Fåglarna hoppas på att horder med skrikande läsare ska kasta sig över mig i hopp om autografer från dem. Så de sitter som bäst och försöker bajsa i glada former för att lista ut hur de vill ha sin autograf. Jag tror jag ska låta bli att upplysa dem om att det inte kommer hända och bara låta dem leva i sin lilla drömbubbla.

2 kommentarer:

  1. Hoppas de blir kul på husdjursmässan i kista :D

    SvaraRadera
  2. Jag ska smyga runt montern och se om jag ser dig eller någon annan kändis. ;) Ska se till att förklä mig noga med mössa och luva och annat så du inte kan känna igen mig!

    SvaraRadera