onsdag 21 mars 2012

Ett år senare - vad vill ni läsa om?


Vissa förändringar har skett på logistikfronten den senaste tiden. Det här innebär i praktiken att både jag och fåglarna bor hos deras uppfödare och min bästa vän Knytt. Det betyder också att jag skulle kunna börja uppdatera bloggen igen!


Har ni något speciellt ni skulle vilja att jag skrev om eller visade bilder på? Nu bor de alltså i ett fågelhus med tillhörande utevoljär tillsammans med Knytts fåglar, därmed lär det bli färre inlägg om hur de sover i min säng eller försöker ta mina chips, men jag skulle kunna visa bilder från voljärena, häckningar och ge allmänna mattips. Eller varför inte visa lite bilder på Knytts snygga fåglar? Man kanske inte skrattar käkarna ur led av det precis men är det något ni skulle gilla? Jag är öppen för förslag.

Petronella är för övrigt häcksugen, ovan visar hon nöjt upp sin nya tilltänkta holk (tror hon ja) medan alla hanar inom synhåll hopar sig kring henne som en blodtörstig myggsvärm. Eftersom hon har snedvriden självbild tror hon att ALLA tittar på henne jämt och är därför mycket nöjd med ståhejet.

5 kommentarer:

 1. En allmän samt specifik summering av hur varje fågel mår, hur Knytts fåglar mår, hur katterna och hunden mår? Med massor av bilder såklart. Du är ju inte tvungen att vara humoristisk, det brukar fåglarna fixa ändå.

  SvaraRadera
 2. Åååååh, uppdatering ♡
  Det var inte igår! Vi vill se massor med bilder!! När du ändå är hos Knytt så gastar Pia att hon kräver bilder på sin äldsta dotter Poppy! Vi vill seeee henne och veta aaaallt om henne! Pia hälsar att hon måste tänka på hygienen och bli en duktig morotsmassakrör samt ta stor plats! Det är viktigt och Märta är ganska duktig på det, men inte fullärd, därav står hoppet till Poppy! Pappa Calle hoppas mest bara på att hon har samma egenhet att hänga halvt upponed på gallret som både han och Märta gladeligen gör. Nog om icke-släktingar till dina dun. Kerstin hälsar och gratulerar lillebror till faderskapet och läser gärna mer om sitt brorsbarn och de kommande. Att bli halvstorasyster på "gamla dar" kom lite som en chock dock, men det är ju alltid trevligt med större släkt, kvittrar hon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Knytt mailade dig här om kvällen angående Poppy, fick du det? Hoppas Märta lär sig allt om morotsmassakern så fort som möjligt! Håller tummarna för Calles drömmar också ;)

   Haha, både halvstorasyster och faster på samma gång, Kerstin kommer få köpa många presenter nu! Blev själv att fundera på det märkliga i att både Fjådor och hans mamma har ungar samtidigt (fast uppenbarligen inte med varandra tack och lov), tur att de inte bryr sig.

   Radera