onsdag 23 mars 2011

Såhär ligger det till

62/365

Heej mina kära!
Flera av er har mailat och kommenterat och frågat hur fåglarna mår. Det gör mig väldigt glad att ni bryr er och minns oss fast det var så länge sen jag uppdaterade!

Jag höll på att skriva att allt är bra med oss, för det är det, men sen jag skrev sist har Rosie dött och Fjådor skadat ögat. Rosie dog av en tumör (tror jag) den 5.1.2011 och Fjådor lyckades skada ögat för drygt en vecka sen. Han fick komma till veterinären dagen efter, och efter 5 dagars medicinering blev han helt bra. Väldigt skönt!

Orsaken till att jag slutade uppdatera här var för att jag inte tyckte jag skrev värdiga blogginlägg längre. De var inte lika roliga och genomtänkta som de var förut, nu var det mer ett jag-bloggar-för-att-jag-borde, och då blir kvalitén på inläggen mycket sämre. Jag tycker att både ni, jag och fåglarna var värda mer än halvkassa inlägg bara-för-att-inlägg. Därför slutade jag uppdatera, när jag återigen kan skriva roliga historier om mina fåglars förehavanden kommer vi tillbaka.

Och kanske är ni kvar här då! Om ni saknar oss alldeles väldigt så kan jag trösta er med att fåglarna brukar omnämnas i min privata blogg lite då och då. Även om de inte innehar huvudrollen där.

TACK för alla era miljoner (ja jag överdriver) kommentarer genom tiderna. Det här är inget avslut, det är bara en liten paus.

11 kommentarer:

 1. Nej men lilla Rosie! :'( R.I.P!

  SvaraRadera
 2. Här pausar man den intressanta bloggen till förmån för utfyllnaden vaa?

  SvaraRadera
 3. Jättetråkigt det med Rosie :-( Jag känner med er.. Kom snart tillbaka, saknar dina uppdateringar om fåglarna :-) /En undulatgalen Veronika från skåne

  SvaraRadera
 4. Jag har hittat din privata blogg och uppskattar den mkt. Du har verkligen förmågan att måla med orden och fånga ögonblicken med kameran. Men man undrar hur det är med nymfarna och om alla kommer ut på grönbete nu i sommar.
  Lev livet och blogga lagom
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Kråkab(mylisaisse)19 juni 2011 19:30

  Vi saknar er och era upptåg! ;o)

  SvaraRadera
 6. Sicken underbart roig blogg

  SvaraRadera
 7. hej :) jag undrar om du vet ngt om häckning och uppfödning med underlater :) skriv gärna svar till mig på på min blogg :) Elr om du har några förslag på bra hemsidor skulle bli syper glad :)


  http://ebbaforever.bloggplatsen.se

  tack i förhand :) <3

  SvaraRadera
 8. Du har en veldig fin blogg ! Jeg har selv hatt 3 undulater...det er jo veldig koselige dyr ! : )

  SvaraRadera
 9. oj, va fina bilder som tas (:

  SvaraRadera
 10. uppdatera det är så tomt:-(:-(:-( när startar deta igen???

  SvaraRadera