söndag 8 mars 2009

Kerstin


Kommer ni ihåg när Winnies och Avrils första syskonbarn kläcktes? Nej det gör ni säkert inte men det gör jag. Hon heter i alla fall Kerstin och bor numera med Baltzar, Calle och Pia. Hon är mycket söt, en av de sötaste jag sett. Givetvis är hon också Winchesters favoritsyskonbarn, hon är ju trots allt grön. Förutom grönheten har hon ärvt samma gen som Winchester har, en som gör att man ibland ser ganska muppig ut på kort.


Min poäng var i alla fall; SEEE så söt hon är! ♥♥♥ Besök genast "hennes" blogg. Nu. Klicka. Klickklick.

4 kommentarer:

 1. Ååh, Kerstin blir alldeles till sig av all reklam :)) Baltzar fluffar och ruggar några fjädrar av bara farten och undrar varför inte han fick vara med på bild, han är ju trots allt nästan likadaaan som Kerstins morfar Putte!

  SvaraRadera
 2. Jag har alltid trott det var hanarna som hade blått över näbben?

  SvaraRadera
 3. Bente: Det är svårt att säga när de är unga. När de blir äldre blir hanarna klarblåa och honorna är allt från ljusblå/beiga/vita/guldfärgade till mörkbruna.

  SvaraRadera
 4. Kerstins vaxhud var ganska rosa när hon var liten. Var själv osäker på om hon var en hona, men eftersom hon är opalin, så kunde hon tydligen inte vara något annat. Nu är den betydligt vitare :)

  SvaraRadera