måndag 24 november 2008

Snöyra


Det har snöat hela dagen idag, fåglarna tittar beundrande på det halvmeter-tjocka snötäcket. Winchester piper vildsint att han vill komma ut NUU och leka i snön för han är faktiskt från Australien! Jag tror jag ska ta och repetera det här med världsdelarnas klimat med honom någon dag.
När de lyckligt tryckt näbben mot rutan en halv dag så de var alldeles plattnästa lekte de fika istället. Jag hörde Winchester muttra något om att "om deras mormor hade varit där hade de fått leka i snön för deet får minsann alla hennes fåglar och hans lillebror Dogge får alltid göra så vaarför får inte haan det nu sitter han här i en kopp och leker varm-chokladbjudning-efter-pulkaåkande och Petronella försöker taaa hans kopp fåår hon det varför får hönorna ha ett helt eget hus de har en eegen voljär fast de knappt kan flyga är inte deet onödigt varför har inte vi en voljär kan du öppna fönstret så vi får komma ut jag ville åka PULKAAA hönsen ser säkert inte ens ovanför snön och ändå får de ha ett eget hus är inte det orättvist om något och han fick inte ens ha riktig varm choklad i sin kopp och inga egna vantar blablaa"

2 kommentarer:

  1. Kafferep måste ju vara kul att leka! Ska fråga mina om de inte vill låtsasfika med mig imorgon. Vi har kommit på att Mollys vikt är nästan bara muskler! Ja just det! Nu blir du förvånad! ;)

    SvaraRadera
  2. Jaa lite förvånad blev jag nog det medges ;)

    SvaraRadera