tisdag 1 juli 2008

Användbara späck


Bantningen började som utlovat idag, de har ätit gräs och morötter. Den som motionerar minst av alla är Avril, hon är inte särskilt hungrig eftersom hon i princip har en extra undulat hängande runt magen som hon kan leva på, dessutom blir hon matad av Winchester titt som tätt. Den enda som verkligen motionerar och går in för fodersöket är Hugo, han har säkert gått ner flera gram bara idag så som han susar på mellan eventuella matgömmor.
Jag har aldrig förstått det här med hur folk har problem med att gå ner i vikt, inte kunde jag väl ana att jag - indirekt - skulle bli en av dessa viktfixerade stackare som inte alls ser resultat så fort som de skulle önska. Avril själv verkar inte särskilt bekymrad över sin övervikt, hon har förvisso en del problem med att flyga uppåt, men det är ingen som vågar påpeka det eftersom risken för att bli anfallen av det flygande bowlingklotet är överhängande om man retar henne.

1 kommentar:

  1. Nu kanske de längtar efter att du ska åka bort igen så de får äta ifred! ;) Tror jag ska PM:a Knytt i smyg så hon matar de med godsaker när ni hälsar på. ;)

    SvaraRadera