söndag 3 juni 2012

Nya intressen på senare tid

Jag har ju fått någon tvångstanke som säger mig att Petronella är infertil, att jag aldrig kommer få några PW-bebisar eftersom hon passerat bäst-före-datum och så vidare. Mycket konstig tanke eftersom hon är i perfekt form och har häckat förut med gott resultat. Men sånt inbillar jag mig i alla fall.

Därför har jag utvecklat en del sjuka intressen på senaste tiden.

Jag vill se en perfekt parning så jag ska vara säker på att äggen i alla fall fått en chans att befruktas. Därför står jag i fågelhuset och låtsas vara en fröbunke så att fåglarna inte ska störas av mitt sjuka stirrande.

Igår glodde jag länge och väl på dem och fick tillslut se något som var skrämmande likt det här. Petronella satt i godan ro på en stege när Winchester tyckte det var dags för lite skoj, varpå han glatt hoppar upp på hennes rygg så att hon råkar tryckas ner mellan pinnarna i stegen, tillslut hängde hela hon nedanför stegen medan Winchester glatt gnuggade sig mot en vinge. Och sånt kan ju göra en ägg-paranoid matte lite... orolig. Efter det var Petronella så sur att hon inte ville släppa till mer Vid det laget var jag säker på följande:
 1. Jag kommer aldrig bli fågelmormor åt de här äggen, de kommer eka tomt för alltid
 2. Winchester kommer ta skada av att bli nekad så envist, han kommer snart börja med DET HÄR igen
Mycket uppgiven och bitter lämnade jag fåglarna åt sitt öde och slutade sticka små baby-mössor i grönt.

MEN IDAG! Idag såg jag den peerfekta parningen. Jag må vara ett creep, men jag är ett nöjt sådant. Ganska exakt såhär såg det ut, förutom att de satt i sin häckbur då:

*gnuggar händerna så våldsamt att huden nöts bort*

8 kommentarer:

 1. Det KAN ju vara så att det där fröbuske-tricket inte gick så bra. Även en undulat kan behöva lite privacy för att få in rätta stämningen? ;)
  Tack för ett gott skratt :)

  SvaraRadera
 2. Du är ju läskigt lik en fröbunke faktiskt! Det har jag alltid tyckt! Det är ju själsförtärande att sitta och heja på klantiga undulater som försöker hålla balansen. Att min Torsten lyckades befrukta Elsa är ett rent mirakel, för jag såg dem aldrig lyckas genomföra något som ens liknade en lyckad parning. Sen att Elsa då inte ansåg att äggen skulle vara i holken är ett annat kapitel. Tur jag hade en annan hona som kunde ruva de två ägg som inte krossades då de våldsamt kastades ut.
  Heja Winchester!

  SvaraRadera
 3. In other words, it enables you to carry on working when not connected to the internet, a feature
  being introduced in the next few weeks.
  The HTC Evo 3D was always going to be a great phone but in order to be successful it needs
  suitable software to back it up. Chromebooks, made their debut in 2011 with
  some good promise.

  Take a look at my site samsung chromebook

  SvaraRadera
 4. That being said, it can be seen that Apple and Samsung continue to grab market share
  from other OEMs. Altogether, one will find it easy to edit
  files, upload them and share them with others, as well as take
  either single images and look at them for instant review on the 480 by 360 screen.
  Dagar's invention will use quite the same technology.

  Also visit my weblog: samsung s4

  SvaraRadera
 5. Jaha, men såhär 2 år senare - blev det några ungar? Jag trasslade in mig helt i IRL ett tag och har slutat hänga så mycket på UP.

  SvaraRadera
 6. Bien qu'il peut fournir n'importe vos trac quand il s'agit de votre poche-pincement acheter doudoune moncler femme Moncler Châle Moncler femme pas cher

  SvaraRadera