torsdag 2 december 2010

Fjäsk

Snön har legat djup i vad som känns som veckor och de sista löven trillade från träden för minst lika länge sen, fåglarna har börjat få skörbjugg och endast tomten är vaken. Ni vet hur det är. För att råda bot på detta (och givetvis för att fjäska mig in hos fjäderdjuren) har dagens shoppingtur inte resulterat i kläder åt undertecknad utan åt delikatesser åt fåglarna. Nu har jag mitt anseende säkrat i minst en vecka!

2 kommentarer:

  1. Hehe mina undulater ÄLSKAR citronmeliss ;)
    Min ena dunis, Tingeling hon burrar upp sig och "badar" liksom i citronmelissen för att den luktar sååå gott så då vill hon också lukta gott :)
    Brukar dock duscha bladen lite så tycker dom att det blir extra roligt, köpte bladpersilja för nån vecka sen men det rörde dom inte. Har kikat lite på krasse eller vad det heter men köpte ingen eftersom jag inte hittade någon krav/ekologisk sådan :)

    SvaraRadera
  2. Citronmeliss är en klassiker! Jag brukar odla det på sommaren så fåglarna kan äta det, nu ligger de dock under decimeter djup snö så jag får lov att använda mig av vad affären har att erbjuda ;)

    SvaraRadera