fredag 1 oktober 2010

Namn

Eftersom mina föräldrar hade nöjet att döpa mig till ett av de namn som på 90-talet låg på tio-i-topp-listan-för-mest-använda-dopnamn fick jag nog lite namn-issues. Detta är troligtvis orsaken till att mina fåglar heter saker som Winchester af VildaParadis medan andras fåglar heter Putte och Snutte och annat som faktiskt går att både uttala och stava.

Winchester är ett kul namn för övrigt, man kan göra om det så att det passar alla situationer! Smutschester, ruggchester, fluffchester, bråkchester, skrikchester (vanligast), klottchester, dumchester osv osv osv. Samma sak går föga att applicera på de andra undulaterna. Förutom Petronella som kan bli Ruggonella och Bråkonella då... Men tex Fjådor och Rosie går inte alls bra, Smutsdor och Smutsie då eller?? Töntigt.Fast Rugdor är lite användbar, han det låter som något man skulle döpa en rysk viking till (förutsatt att ryssarna nu hade varit vikingar).

2 kommentarer:

 1. Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Facket och Original Gangsters. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns åsiktsterror, Gleichschaltungs- och diktatursträvanden.

  Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land. Mörklagt av de Mäktiga. Sanningen MÅSTE komma fram. Det gäller liv och död för oss alla!

  Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

  Denna sida upp!

  Bonus, runt 1500 franska dikter översatta och tolkade av mig:

  Ordgaller

  - Peter Ingestad

  SvaraRadera
 2. Rugdor, det ska jag komma ihåg. Stentufft!
  En vän till mig döpte den defekta gouldsamadinen till Malcolm... hon gav även Könet på förslag... där backade jag.

  SvaraRadera