onsdag 25 augusti 2010

Fläcktyfus?
Jag är medlem på ungefär en miljon olika forum, det enda jag är konstant aktiv på är väl UndulatPortalens, men jag brukar även skriva på andra forum då och då. Och så brukar jag visa bilder! Det är roligt för jag tycker om att få feedback, den kommentar som jag mest frekvent får ta emot, spelar ingen roll om det är ett norskt, svenskt, australienskt, engelskt eller amerikanskt forum, är följande:
Oj vad har de för näbbsjukdom?/Slåss de mycket?/Jag vill inte göra dig orolig men jag tror de har kvalster!/Nämen stackars liten vad har den för fel?/ojojoj hur den där näbben ser ut, har du varit till veterinären och kollat upp det?

Det givna svaret på den frågan vore ju "nejdå de har bara rabies. :)" Men eftersom jag nog uppskattar att de faktiskt bryr sig brukar jag vara ärlig och artigt svara att de helt enkelt gillar sina grönsaker mer än de gillar både mig och varandra.

Konstigt nog är det aldrig någon som kommenterar att vissa fåglar är feta, andra plockade och resterande lider av allvarliga bokstavskombinationer....

1 kommentar:

  1. Klart de ska se ut som grisar runt näbben. ;) Häromdagen satte jag nästan i halsen av oro och var övertygad om att Mango blödde på foten! Försökte titta men då bet han mig HÅRT! Tydligen var bettet tillräckligt så jag kom på att de hade blåbärsris i buren och han hade bara stampat runt i ett blåbär och försökt göra puré.

    SvaraRadera