lördag 15 mars 2008

Stick!

Är det någon som vill gissa varför det hänger en stor rosa handduk över ett rör i mitt rum? Ni som gissar på att jag är väldigt mode (o)medveten och tycker det är snyggt har tyvärr (?) fel.
Ni som tror att jag slänger saker omkring mig när jag har duschat har förvisso rätt men det är infte därför handduken hänger där. Nejdå, den är till för att hindra kräken från att sitta på röret. De har varit mycket upprörda över mitt tilltag de senaste veckorna eftersom de ilsket pipit att det är så varmt och gosigt om fötterna när man sitter på ett värmerör. Jag har bara slagit dövörat till (eller om mina öron slutligen grott igen pga alla frön som de sprättar runt överallt) och låtit den smakfulla handduken hänga kvar.
Nu har de slutligen bestämt sig för att trotsa allt rosa ludd och klättra upp för handduken och gräva in sina små tår i allt ludd och sen sitta kvar där! Jag försöker få dem på bättre tankar genom att dra i handduken när de (som vanligt) trotsar mig och klättrar dit fast de inte fååår. De gräver bara in sina klor (Hugo gräver in korvtårna) djupare i handduken och piper förtjust att "det är precis som ett tivoli". Det hela brukar sluta med att de vinner, så väldigt yra i huvudet (vilket de alltid är oerhört lyckliga för) och jag är täckt av damm från tygstycket samt halvdöv pga deras entusiastiska tjut över "att vara på tiiivoli". Så här sitter man argt puttrande om att de ska gå bort från handduken illa kvickt medan de studsar upp och ner som en flock fladdermöss med hicka.

4 kommentarer:

 1. haha klart dom vill stå där uppe :D /haddock

  SvaraRadera
 2. Kul att hänga i handduken så klart! Du måste hänga med mera Smultron, hoppa upp där du med vettja! ;)

  SvaraRadera
 3. Ja du har det inte lätt med dina vildingar.. De slipper iaf frysa om fötterna om det står på ditt värmerör..

  SvaraRadera
 4. Linda in det i äcklig staniolfolie kanske? Det är nog inte så poppis, eller?

  SvaraRadera