fredag 18 januari 2008

Award

Fåglarna har fått sin första Award! Det känns jätteroligt, denna trevliga lilla grej kom från Lilo, som både scrappar och har urfina undulater.


Jag hade då tänkt ge några Awarder själv eftersom jag tycker det är kul att ge några favoriter ett litet "pris".

Hur går det då till? Jag kopierar denna text från Lilo som i sin tur kopierat den från Missmian.

"Ge denna award till tio personer vars bloggar ger dig glädje och inspiration och som får dig att känna dig lycklig vad gäller bloggandet. Låt dem få veta genom att lämna en kommentar i deras blogg så att de kan skicka awarden vidare. Du kan få denna award flera gånger. "


Att hitta på 10 bloggar om undulater är inte det lättaste ska jag säga. Därför letar jag upp 5 stycken istället.Stoneriver - och hennes flock är väldigt underhållande, stone bjuder dessutom på de ljuvligaste bilderna. Man blir alltid lika glad när man ser att hon uppdaterat.


Zezzica - Har Avrils lillasyster Nea, en riktig liten diva, precis som syrran ;) Neas underbara kompis Max är också från VildaParadis uppfödning, en riktig gullegris med andra ord.


Lilo - är både en utmärkt scrappare och en bra fotograf, där finns självklart de två snyggingarna Mango och Molly, man blir alltid på strålande humör av hennes bilder, varesig det är undulatbilder eller scrapkonstverk.


Katarinas - Sjukt rolig blogg om grönsaksbörje och kycklingfilur. Ni kommer skratta! :)


Bambi - Tar underbara bilder på sötnosarna Bella och Henry, man blir på bra humör av dessa ursöta fjäderbollar.

2 kommentarer:

  1. Vad kul! Tack för dina snälla ord! Nu fick jag lite fler undulatbloggar att kika i också!

    SvaraRadera
  2. Ååååååååååååååååååååååh tack, vad glada vi bliiiiir. Gulle dig.
    Nu har jag dessutom hittat ännu en blogg som jag kommer att följa slaviskt (din juh). Tack. Ännu mindre pluggtid..kommer att bli en väldigt bra undulatsjukgymnast nu. ;)

    SvaraRadera