onsdag 30 april 2008

Valborgsskämt

Jag tänkte skoja till det lite och föreslog att vi kunde elda en majbrasa här inne sen, det finns ju ändå så mycket ved här.
Jag fick snabbt klart för mig att detta inte var ett uppskattat skämt och iskylan slog emot mig som en tegelvägg. Nu vägrar de prata med mig. Som om detta inte vore nog pratar de med varandra istället. Jättehögt.

tisdag 29 april 2008

Okunnig

Winnie vet inte riktigt vad han ska göra. Han har en känsla av att han är på rätt spår men hissen går inte ända upp så att säga. ;)

måndag 28 april 2008

Perfekt kropp


Kolla ögonen, och tåårna. *svim* Hugo förtjänar en fru. När jag flyttar ska han få en flickvän så han slipper vara utstött. Han är så fiiiin.
(jaja jag har varit borta från dem hela helgen, då blir jag extra fjantig)

söndag 27 april 2008

Äntligen


Ja som ni ser har jag varit borta även denna helg. (jag saknade glinen men de saknade inte mig enligt fågelvaktens utsago).
Idag var det premiär för årets första färska gräs. Jag blev genast oerhört populär. Något som inte händer alltför ofta. ;)

torsdag 24 april 2008

Morotsblast

Kräken gillar morotsblast.

onsdag 23 april 2008

tisdag 22 april 2008

Förrädare


Winchester hjälper Avril att banta. Tack så jättemycket för det. Precis vad fläskisen behöver. Service.

måndag 21 april 2008

Vår


Avril dinglar vårigt i en ny färsk hasselpinne.

söndag 20 april 2008

Okoncentrerad


Winnie glömmer alltid det här med inlevelsen när han ska gräla. Han tänker alltid på något annat och förlorar således hela tiden.

fredag 18 april 2008

Pilotplaner


Idag flög en helikopter förbi vårt rum. Genast skulle alla fåglarna sitta i fönstret, tryckandes ansiktet mot rutan tills de blev alldeles platta. Efter en del hänfört pipande bestämde de att de också ville flyga helikopter. Så nu har de ritat landningscirklar överallt (den enda som nånsin lyckades träffa sin cirkel var Winchester) samt suddat ut varandras. Sen har de flugit runt och gjort brumljud för allt vad de var värda.
Nu har dock alla helikoptrar gått och lagt sig i sin hangar medan jag pustar ut ett par minuter när jag för en gångs skull har chansen.

torsdag 17 april 2008

onsdag 16 april 2008

Pussgurka

Avril är en så beskedlig och mysig liten fågel.

tisdag 15 april 2008

Vackert


Är inte det här en smickrande bild? Hugo kan som vanligt inte stå upprätt när han ser såna här bilder. Han blir blå i ansiktet och korvtårna krullar sig av inte särskilt återhållet skratt. Winchester håller även han på traditionen och fluffar argt från ett hörn.

Statistik


Kolla! Vi ligger på tionde plats i bloggkolls husdjurskategori. Och vi har lika många prenumeranter som åttan och nian (5 stycken alltså). Så kuul det är att några av er prenumererar. :D

måndag 14 april 2008

Uppmuntrande


Idag är jag sjuk, fåglarna har gjort sitt bästa för att pigga upp (eller skrämma bort) mig. Jag har aldrig hört dem skrika så mycket faktiskt. Jag är så stolt.

söndag 13 april 2008

Shame on me


Jag råkade återigen rymma till hästarna och blev borta från fredag till söndag. Därav den dåliga uppdateringen. Fåglarna blev vaktade av den intebetalda brodern och de tycks ha klarat sig utmärkt.
När jag äntligen fick träffa dem igen frågade jag givetvis om de saknat mig. Alla skakade bestämt på huvudet ända tills jag plockade fram lite mumsiga frön, då hävdade hela högen att de bara skojat och att det viiiisst saknat mig. Hugo påstod dessutom att Avril tvingat honom att skaka på huvudet fast han ville nicka, allt jag hörde var "blablablaaa mer frön för vi har saknat dig massor jättemycket faktiskt hela helgen åh så tråkigt vi har haft meeer frön ge oss ge oss ge oss blablaaa"
Medan de åt frön så det stod ut genom öronen (inte vad Avrils späcklager behövde precis) tycker jag mig kunna skönja ett nytt hål i taket. Men det kan likabra vara ett gammalt. Kräk säger jag bara.
(mina favoritkräk)

torsdag 10 april 2008

onsdag 9 april 2008

Amatör


En gång i tiden, när jag bara var ung och dum liten parvel, trodde jag att folk hade fåglar i burar och blommor i rummet. Men ack så fel man kan ha! Hur skulle man kunna ha blommorna utanför buren? De blir ju uppätna direkt! Jag fattar verkligen inte hur vissa tänker.
Jag hoppas verkligen att det inte finns någon L80 lag för citronmeliss, i så fall ligger jag illa till...

tisdag 8 april 2008

Läskig


Ibland tycker Winchester att Avril är en smula obehaglig

måndag 7 april 2008

Uppdaterat

Nu har jag gjort om litegrann här. Jag har gjort röstningsmojängen grön, det matchade bättre än rosa. Dessutom har jag bytt ut den gamla headern mot en ny. Vad tycks? :)
Om ni inte ser det nya kan det löna sig att klicka på F5 några gånger så sidan uppdateras.


Dessutom tänkte jag passa på att påminna er om bloggkoll medan jag ändå håller på och tjatar.

Hälsosam

Till skillnad från vissa andra är Winnie en duktig gris som håller sig till den hälsosammare livsstilen.

söndag 6 april 2008

Besvikelse


Gissa vilket litet dallrande fläskmonster som väger 54 gram?! Jo Avril såklart! MORR! Hon hade ju bantat ner sig så duktig till 43 gram för några veckor sen. Fatta att hon lyckats gå upp sådär mycket när de endast äter grönsaker och fettfria groddade frön. Det enda de får som har fett i sig är ogroddade frön, och de är ju för sjutton gömda på jättesvåra ställen (jag vet knappt själv vart jag satt dem).
Det enda positiva är väl att hon faktiskt väger 2 gram mindre än sin tidigare maxvikt. Men det är svårt att se det på det sättet när hon gått upp 12 gram på 1 månad och 2 dar.
Som vanligt överlistar hon mig.

Rösta lite?


Röstaröstaröstaröstaröstarösta
Snälla?? :)
man kan rösta dagligen, det är bara att klicka på den lilla rosa "bloggtoppen" knappen som finns nere till vänster.)

lördag 5 april 2008

Hugo...


...och hans två kompanjoner har haft ff fredag-lördag kl 18, jag vänsterprasslade med några hästar jag råkar känna och de fick bli barnvaktade av min underbetalda (intebetalda) lillebror. Detta gick utmärkt och Avril firade med att tugga lite extra mycket på taket.

torsdag 3 april 2008

onsdag 2 april 2008

Mysigt

Erkänn att det var ett tag sen ni såg något såhär gulligt?? ;)

Har ni förresten märkt att man får se bilderna i stor verision om man klickar på dem? Det visste inte jag förrän för 7 sekunder sen.

tisdag 1 april 2008

April


Aprilaprilapril.
Här undviker vi löjliga skämt (förutom Hugo som redan kissat ner sig av skratt tre gånger när han lurat Winchester att han tappat alla fjädrar på magen - Winchester går på det varje gång).
Hoppas ni blivit ordentligt lurade allihopa. :)